Ο Παπανδρέου θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεται γι’ αυτό που έκανε στην Ελλάδα μας

Ο Παπανδρέου θα έπρεπε τουλάχιστον να ντρέπεται γι' αυτό που έκανε στην Ελλάδα μαςΟι Έλληνες έδωσαν όλα τα αποθέματα υπομονής που είχαν και πολύ περισσότερα από αυτά, στην πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου, στην πολιτική του «Λεφτά Υπάρχουν».

Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της χώρας το ΠΑΣΟΚ, οι Έλληνες εναπόθεσαν τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο, στον πρωθυπουργό που τους έταξε μια νέα Ελλάδα, μια χώρα που ή ευημερία και η ευνομία θα αποτελούν τους βασικούς κανόνες λειτουργίας της κοινωνίας και της πολιτείας.

Μετά το «Λεφτά Υπάρχουν» όμως και την πρώτη κίνηση παροχών που έκανε σχεδόν αμέσως μετά την ανάληψη της κυβέρνησης, ήρθε το «Τιτανικός» αλλά και το «κυβερνώ μια διεφθαρμένη χώρα» σαν χαστούκι στους Έλληνες, ανοίγοντας παράλληλα τους ασκούς του Αιόλου για τους κερδοσκόπους που είδαν τα σχέδια τους στα μηνύματα του πρωθυπουργού της χώρας, να είναι έτοιμα προς εφαρμογή.

Ένα χρόνο μετά την εφαρμογή του Μνημονίου που υπεγράφη χωρίς καμία άδεια από τον λαό που είναι ο άμεσος υπεύθυνος καθώς αυτός καλείται να πληρώσει τις δανειακές συμβάσεις που χρόνια τώρα υπογράφουν όσοι πολιτικοί πέρασαν από αυτή τη χώρα τα τελευταία 35 χρόνια και μετά από θυσίες που σε άλλη περίπτωση θα είχαν δημιουργήσει σάλο αντιδράσεων, έρχεται ο ίδιος να πει ξανά στους Έλληνες ότι οι θυσίες τους πήγαν χαμένες.

Η φοδοδιαφυγή που προ των εκλογών ο πρωθυπουργός μας γνώριζε πως θα σταμματήσει, η κατασπατάληση του Δημόσιου χρήματος που ο ίδιος είχε τον μαγικό τρόπο να σταματήσει, συνεχίζει με τον ίδιο και ίσως αυξημένο ρυθμό να τρώει τα σωθικά του Έλληνα, ενώ η ανεργία βρίσκεται σε επίπεδα που πλησιάζουν άλλες εποχές και οι Έλληνες βλέπουν κάθε μέρα το όνειρο να χάνεται ενώ οι δρόμοι για τις φάμπρικες του εξωτερικού έχουν ανοίξει σε χειρότερα επίπεδα από την εποχή του 60 όταν φεύγαν οι γονείς μας, τα αδέρφια μας και οι συγγενείς μας με την ελπίδα να καταφέρνουν να στέλνουν λεφτά και στην Ελλάδα για να ζήσουν οι δικοί τους.

Οι Έλληνες πλέον πεινάνε και γι’ αυτό δεν φταίνε οι ίδιοι, γι’ αυτό φταίει η πολιτική του Γιώργου Παπανδρέου και όλων των προκατόχων του…

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ