Ειδικό τέλος στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ

Ειδικό τέλος στα ακίνητα μέσω ΔΕΗΒρέθηκε ο τρόπος να καλυφθούν και πάλι τα λεφτά που… δεν πλήρωσαν αυτοί που έχουν και κατέχουν τον πλούτο σε αυτή τη χώρα! Βλέπετε όταν χρωστάς πολλά χτυπάς μια πτώχευση και μετά λες στο κράτος να πάει να κουρευτεί…. (ξοδεύοντας όσα παίρνει ένας Έλληνας μισθό κύριε πρωθυπουργέ) και φυσικά δεν πληρώνεις με αποτέλεσμα να πέφτει ο κλήρος στον γενναίο.

Το κίνημα κύριε πρωθυπουργέ δεν είναι Δεν Πληρώνω αλλά ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ και αυτό είναι αποτέλεσμα της δικής σας ανικανότητας και όχι του Έλληνα μεροκαματιάρη που πλέον κοντεύει να ξεχάσει τι σημαίνει η λέξη μεροκάματο.

Όταν λοιπόν έχουμε ήδη δεκάδες χιλιάδες απλήρωτους λογαριασμούς στην ΔΕΗ γιατί οι Έλληνες αδυνατούν να πληρώσουν (λες να είναι και εδώ κίνημα δεν πληρώνω πρόεδρε;) όσους φόρους και να βάλεις είναι σίγουρο ότι ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος! Προφανώς δεν έχεις καταλάβει ότι έφτασε σε αυτό το σημείο η κοινωνία… αλλά απλά συνεχίζεις με την βοήθεια του αντ’ αυτού Ευάγγελου να μας λες ότι μόλις 160,000 Έλληνες έχουν δηλώσει εισόδημα πάνω από 50,000 € την ώρα που η λίστα με τους πλούσιος Έλληνες …η λίστα που εμφανίζει παγκόσμια τον πλούτο γεμίζει με Έλληνες κροίσους επί κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ!

…μήπως και γι’ αυτούς την ευθύνη την έχουν αποκλειστικά τα πέντε (5) χρόνια διακυβέρνησης της χώρας από τον Κωστάκη βρε Γιωργάκη;

Τα χρέη των Ελλήνων βιομηχάνων στο ΙΚΑ αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο καθώς υπό την πρόφαση της κρίσης δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους … μέσα σε λίγο καιρό το κανόνι των ασφαλιστικών ταμείων θα σκάσει και τότε τι; απλά θα πάψουν τα ταμεία να πληρώνουν τις συντάξεις έχοντας φάει τα λεφτά και τον ιδρώτα του εργαζόμενου;

Μια απέραντη μπουρδολογία λοιπόν ήταν η συνέντευξη του πρωθυπουργού στην ΔΕΘ ο οποίος για πρώτη φορά στα χρονικά της ιστορίας της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης δεν εγκαινίασε την έκθεση ενώ φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο μετά το χαστούκι που έφαγε από την Τρόικα δεν ανακοίνωσε όπως είχε προγραμματίσει την μείωση του ΦΠΑ αλλά περιορίστηκε σε αερολογίες αναμασώντας όσα έχουν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα από την Ρηγίλλης.

Το επόμενο διάστημα είναι για την Ελλάδα κρίσιμο για την ύπαρξή της…είπε ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος ενώ 45 μέρες πριν θριαμβολογούσε ότι πέτυχε μια πολύ σημαντική συμφωνία! Με αυτά και αυτά… οδηγούμαστε στην χρεοκοπία όπως τα πρόβατα στην σφαγή!

Θα ήθελα να ξέρω… εκείνα τα λεφτά και τις λίστες με τις καταθέσεις από την Ελβετία γιατί δεν τις κυνηγούν που θα φέρουν και πολύ περισσότερα έσοδα; μήπως γιατί εξυπηρετούν συμφέροντα και μάλιστα προσωπικά;

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ

Απαντήστε στο θέμα

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαβάστε τα νέα μας
στο ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο

Εγγραφείτε στην λίστα ενημέρωσης και λάβετε μόνον ενδιαφέροντα θέματα και εξελίξεις.

Ευχαριστούμε για την Εγγραφή σας

Οοοpss... κάτι πήγε στραβά δοκιμάστε πάλι παρακαλώ